CINE SUNTEM NOI ?

Compania Lumiizar SRL este specializată în activități de a realiza instalații electrice interioare și exterioare pe întreg teritoriu țării, în condiții de maximă siguranță pentru utilizatorii de energie electrică.
Acordăm o mare responsabilitate și respect atât lucrărilor în derulare, cât și cerințelor clienților, unul din principiile abordate fiind și flexibilitatea noastră în ce privește condițiile contractuale, având în vedere că noi ne ocupăm de toate formalitățile necesare pentru ca dumneavoastră să beneficiați de lucrări net calitative la prețuri deosebit de avantajoase realizate doar cu produse de calitate superioară.
Analizăm cu atenție informațiile cuprinse în proiectul ce trebuie să-l respectăm cu precizie, întrucât doar așa ne putem finaliza proiectele cu succes de fiecare dată.
Echipa noastră de electricieni profesioniști formează de fapt nucleul în jurul căruia se desfășoară întreaga activitate zilnică. Aceștia dețin o arie largă de cunoștințe teoretice și practice și urmează cursuri de specializare, ori de câte ori este nevoie, pentru a fi mereu la curent cu noile tehnologii ce apar pe piață, acceptând provocările pieței datorate unei diversificări raționale a competenței tehnice.

LUCRĂRILE NOASTRE

CASĂ REZIDENȚIALĂ

MONTAJ CICLUL 1

DEPOZIT FRIGORIFIC

MONTAJ ELECTRIC
Ai nevoie de servicii de montaj?

CERE OFERTA DE PREȚ

Cere oferta de preț

Lasă un număr de contact, iar noi revenim cu un apel.